Køb Priligy Generisk

Vi tilbyder dig muligheden for at bestille Generiske lægemidler til Priligy online på de mest fordelagtige vilkår: vi tilbyder produkter fra kendte producenter, vores priser er så lave som muligt, og vi sørger for hurtig og pålidelig levering. Vi venter på dine bestillinger.

Tidlig sædafgang vil sige at manden får udløsning med lidt seksuel stimulering før han eller hans partner ønsker det. For tidlig udløsning er et normalt seksuelt problem for mange, helt op til 1 ud af 3 mænd siger de oplever dette problem på et eller andet tidspunkt i deres liv. Der er dog ingen grund til bekymring så længe det ikke sker ofte.

Du kan dog lide af for tidlig sædafgang hvis du oplever at du altid eller meget ofte får udløsning inden for 1 minut efter vaginal penetration. Hvis det ikke er muligt for dig at holde eller forsinke en udløsning under samleje hele tiden eller meget ofte kan det også være at du lider af for tidlig sædafgang. En tredje grund til at du måske lider af for tidlig sædafgang kunne være hvis du føler dig stresset over og har tendens til at undgå seksuel aktivitet.

Der kan både være biologiske og psykologiske årsager til at du lider af for tidlig sædafgang. Mange mænd vil som regel være flove over at snakke om sådan et problem, men det er et meget almindeligt problem og det kan sagtens behandles på en let måde. I denne artikel vil jeg snakke lidt om et produkt der kan hjælpe dig med at behandle et problem som for tidlig sædafgang, det produkt jeg snakker om, er Priligy som kan købes billigt uden recept.

Indhold:

 1. Hvad er Priligy
 2. Hvor kan Priligy købes
 3. Hvornår bør jeg se en læge
 4. Hvordan bør Dapoxetine opbevares

Hvad er Priligy

Priligy er en behandling i pilleform mod for tidlig sædafgang hos mænd i alderen 18-64 år, der har dårlig kontrol over deres udløsning. Priligy indeholder den aktive ingrediens dapoxetine og er en type medicin som kaldes (SSRI). Priligy kan købes i 2 doser, 30mg og 60mg som begge er lysegrå og runde piller med en diameter på 6.5mm for 30mg, og 8mm for den større 60mg mulighed.Priligy kan købes online og vil forøge den tid det tager dig før du får udløsning og kan også hjælpe dig med at kontrollere udløsningen og reducere stressen omkring hvor hurtigt du ejakulerer. Dette vil også kunne hjælpe dig med at forhøje din nydelse ved et seksuelt samleje.

Hvor kan Priligy købes

Det nemmeste sted at købe Priligy er online.Priligy kan købes online uden recept på flere forskellige hjemmesider. Som med alting på nettet kan det altid svare sig at undersøge det mest troværdige og billigste sted at handle online, for at sikre at du ikke spilder dine hårdt tjente penge. Så hvis du overvejer at købe Priligy billigt uden recept så bør du bruge noget tid på at læse anmeldelser fra andre brugere da det vil kunne give dig en bedre ide om den valgte side er troværdig og er værd at handle med, da det nogle gange kan være svært at få pengene retur hvis det er en hjemmeside der snyder folk. En anden grund til at du bør bruge lidt tid på at undersøge mulighederne, er at du skal være sikre på at de produkter du køber, er af god kvalitet, da det er noget som kan påvirke din krop på en måde som du måske ikke havde forventet hvis du indtager et dårligt produkt som ikke er produceret under de rigtige forhold

Så det bedste du kan gøre, er at lave en hurtig google søgning omkring forhandlere der sælger Priligy i Danmark, og læse anmeldelser fra andre købere og også sammenligne priser så du kan danne dig det bedste overblik hurtigst muligt. F.eks. kan Priligy købes online uden recept på apoteket-dk24.com. Jeg siger ikke at Priligy kun skal købes online i Danmark fra den side, men det er bare en af mulighederne du kan gøre brug af for at hjælpe dig med at holde længere under samleje. Så hvad venter du på, hvis du læser denne artikel, er der stor chance for at du har overvejet at købe Dapoxetine for at hjælpe dig med at holde længere under seksuelt samleje. Brug 5 minutter på at undersøge og læse anmeldelser fra andre mænd med samme problem.

Hvor kan man finde konkurrencedygtige priser på Priligy

Der er flere danske online apoteker som sælger Priligy billigt uden recept i Danmark, men du bør selvfølgelig altid bruge sund fornuft og et par minutter på at finde den side der virker mest pålidelig og har den bedste pris for dig, så du får en god oplevelse med dit online køb af Priligy uden recept. Der er normalt sider der giver mængderabat hvis du vælger at købe for et hvis beløb eller mængde på din ordre. Det vil jo give mest mening hvis du laver en handel hvor du kan spare så meget som muligt, det er jo en af hovedårsagerne til at man handler online.

Hvordan kan Priligy påvirke helbredet og hvordan skal det tages

Først og fremmest skal det siges at med al medicin bør du altid følge anvisningerne der følger med og læse om evt. bivirkninger mm. Den anbefalede dosis af Priligy som kan købes på nettet er 30mg, men kan sættes op til 60mg. Du bør kun tage lægemidlet 1-3 timer før forventet seksuel aktivitet og bør ikke tages mere end én gang i døgnet. Lægemidlet bør tages med et glas vand og kan også tages sammen med noget mad hvis det ønskes. Dapoxetine bør ikke tages af mænd udenfor aldersgruppen 18-64 år.

Du må ikke tage Priligy hvis:

 • du har hjerteproblemer;
 • du har det med at besvime;
 • du er allergisk overfor Dapoxetine;
 • du har moderate eller alvorlige leverproblemer;
 • du tager medicin for depression som kaldes monoaminoxidasehæmmere (MAOIs);
 • du tager medicin mod migræne;
 • du tager tramadol;
 • du tager Thioridazin som bruges til behandling af skizofreni;
 • du tager Tryptofan som bruges til at hjælpe dig med at sove;
 • du tager andet medicin mod depression;
 • du tager Linezolid som bruges til at bekæmpe infektion.

Du bør under ingen omstændigheder tage Dapoxetine samtidig med at du tager nogle af de lægemidler som står ovenfor. Hvis du gør brug af nogle af ovenstående lægemidler, er du nødt til at vente 14 dage før du kan påbegynde en behandling med Dapoxetine. Når du stopper med at tage Dapoxetine er du nødt til at vente 7 dage før du kan tage nogle af de ovenstående lægemidler. Hvis du er i tvivl, er det altid en god ide at snakke med din læge eller apoteker.

OBS:

Tag en snak med din læge eller apoteker før du tager Dapoxetine hvis:

 • du ikke er blevet diagnosticeret med for tidlig sædafgang;
 • du også har et andet seksuelt problem som impotens;
 • du lider af svimmelhed fra hypotension;
 • du tager stoffer såsom LSD eller ecstasy;
 • du drikker alkohol;
 • du har haft problemer såsom depression, bipolar eller skizofreni;
 • du har nyreproblemer;
 • du har epilepsi.

Hvornår bør jeg se en læge

I tilfælde af at du indtager grape juice inden for 24 timer før du tager Dapoxetine bør du spørge en læge om råd, da dette kan øge mængden af dette lægemiddel i din krop. Hvis du føler dig søvnig, svimmel eller hvis du besvimer eller har sløret syn kan det også være en god ide at spørge din læge om råd. Det skal dog siges at hvis du oplever disse symptomer bør du ikke køre bil og tungt maskineri, da du kan være til fare for dig selv og andre personer i nærheden. Effekten af alkohol kan potentielt også blive øget hvis det bliver taget sammen med dette lægemiddel og du kan have større risiko for at gøre skade på dig selv fra besvimelse og andre bivirkninger, hvis dette lægemiddel blandes med alkohol. Du bør snakke med din læge eller apoteker før du overvejer at blande de to. Hvis du ved eller har mistanke om at du har laktoseintolerance er det igen en god ide at snakke med din læge eller apoteker før du køber og gør brug af generisk Priligy som kan købes online i Danmark. Før du stopper med at tage Dapoxetine bør du snakke med din læge, da du kan opleve søvnproblemer eller føle dig svimmel selvom du ikke har taget generisk Priligy uden recept hver dag.Til sidst er det også en god ide at besøge din læge for at få tjekket blodtrykket, for at sikre at dit blodtryk ikke falder for meget når du rejser dig op efter du har ligget ned.

Hvordan bør Dapoxetine opbevares

Dapoxetine kræver ikke nogen specielle opbevaringsforhold. Som med alt medicin bør det opbevares utilgængeligt for børn og bør selvfølgelig ikke bruges efter udløbsdatoen er nået, udløbsdatoen kan ses på indpakningen. Udløbsdatoen henviser til den sidste dag på den givne måned. Generisk Priligy som du kan købe online i Danmark, bør ikke smides ud med almindelig husholdningsaffald og bør heller ikke skyldes ud i vasken eller toilettet.