Køb Propecia Generisk

Vi tilbyder dig muligheden for at bestille Generiske lægemidler til Propecia online på de mest fordelagtige vilkår: vi tilbyder produkter fra kendte producenter, vores priser er så lave som muligt, og vi sørger for hurtig og pålidelig levering. Vi venter på dine bestillinger.

Hårtab (alopecia) kan påvirke kun din hovedbund eller du kan også være ramt af det på hele din krop. Dette kan både være permanent men også midlertidigt. Det kan være noget som du har arvet, en normal del af aldring, det kan også være fordi du undergår hormonelle forandringer eller en medicinsk tilstand. Både mænd og kvinder kan tabe sit hår på hovedet, men det er dog mest almindeligt hos mænd. Ifølge undersøgelser vil mere end 50 procent af mænd over 50 år lide af en eller anden form for hårtab. Hvis dette er tilfældet for dig, kan der være noget håb forude, da jeg i denne artikel vil snakke om et produkt der hedder Finasteride som bl.a. sælges under brandnavnet Propecia som kan købes uden recept.

Indhold:

 1. Hvad er Propecia og hvordan skal det tages
 2. Hvordan virker Propecia
 3. Hvor kan man finde de laveste priser
 4. Hvem bør ikke tage Finasteride
 5. Hvornår bør jeg se en læge

Hvad er Propecia og hvordan skal det tages

Først skal det siges at lægemidlet kun bør tages af mænd. Det virker ved at nedsætte det naturlige kropshormon (DHT). Ved at nedsætte mængden af DHT vil det føre til øget hårvækst og langsommere hårtab i hovedbunden. Det er vigtigt at vide at lægemidlet ikke kan forhindre hårtab, og det kan ikke få hår tilbage som er permanent tabt. Propecia som kan købes på nettet påvirker ikke hårvækst på andre kropsdele.

Det er altid en god idé at læse indlægssedlen der følger med, før du begynder at tage medicin, og dette gælder også for Propecia uden recept. Hvis du har tvivl eller spørgsmål er det altid bedst at spørge din apoteker eller læge til råd vedrørende din behandling. Normalt tages Finasteride oralt med eller uden mad én gang om dagen. Lægemidlet bør tages regelmæssigt for at få størst fordele ud af det. Prøv så vidt muligt at tage lægemidlet på samme tidspunkt hver dag. Der kan gå helt op til 3 måneder før du vil se et resultat. Hvis du vælger at købe Propecia i Danmark er der gode nyheder, da det stopper hårtab i 8 ud af 10 mænd som tager det i 12 måneder, hvis du dog ikke ser nogle ændringer efter 12 måneder, bør du snakke med din læge eller søge anden form for behandling.

Hvis du misser en dosis af lægemidlet, skal du tage det lige så snart du husker det. Hvis du dog kommer i tanke om det tæt på tidspunktet hvor du skal tage næste dosis, skal du springe den missede dosis over. Du må ikke tage en dobbelt dosis.

Hvis tabletten er knækket eller knust bør den ikke blive håndteret af kvinder der er gravide eller kvinder der prøver at blive gravide. (Læs mere længere nede i artiklen).

Derudover kan det altid anbefales at have en sund livsstil, sund kost, sørge for at din hovedbund er sund og rask dvs. bruge en shampoo der er god for lige netop din hovedbund. Der er flere fødevarer som fremmer sundhed og hårvækst i håret såsom bønner og mørke bladgrøntsager der også kan hjælpe med at gøre dit hår stærkere og tykkere.

Hvordan virker Propecia

Ved at bruge et enzym som kaldes 5-alfa-reduktase, som er enzymet der har med steroidmetabolisme at gøre, nedsætter Propecia omdannelsen af testosteron til androgen dihydrotestosteron (DHT). DHT er det hormon, der er ansvarlig for at formindske hårsækkene i hovedbunden. Dette forhindrer folliklerne (som er en fordybning i huden) i at gro hår, pga. at blodgennemstrømningen vil være formindsket, og resultatet af dette vil derfor være at hårsækkene falder ud. Ved at tage Propecia eller den generiske version reduceres DHT niveauerne i blodet. Dette vil formindske hårtab og derved vil hårsækkene blive hjulpet og håret kan derfor vokse igen.

Vi skal nu snakke lidt om et hormon som du nok allerede kender, nemlig testosteron. Testosteron er til stede både hos kvinder og mænd, selvom mænd typisk har mere testosteron til stede i deres krop. Ifølge en international organisation kendt som ”Society for Endocrinology”, omdannes cirka 10 procent af testosteron hos alle voksne til DHT. Da testosteron bidrager til væksten af kropshår, giver det mening at tage et lægemiddel som nedsætter omdannelsen af testosteron til DHT, så der vil være mere testosteron tilbage til at hjælpe med forøget hårvækst, hvis man lider af hårtab.

Hvor er det lettest at købe Propecia i Danmark

Det letteste sted at købe Propecia er på nettet. Som regel er de fleste ting billigere at købe på nettet, da der ikke skal medregnes hvad det koster at have en fysisk butik med i salgsprisen på produkterne. Hvis du laver en hurtig google søgning, vil du kunne finde både danske, men også europæiske hjemmesider/online-apoteker, hvor du kan købe Finasteride.

Det anbefales dog også at når du har fundet en potentiel side du vil købe fra, at du finder et par anmeldelser omkring siden og deres service, for at sikre at du ikke får bøvl og en dårlig oplevelse ved din onlinehandel. En af grundene til man køber online er så man sparer penge, men også besværet med at skulle ned til en fysisk butik, stå i kø osv.

Derfor vil det altid anbefales at først finde en potentiel side for hvor man vil handle, og dernæst lige gennemse et par anmeldelser for siden, hvis det er første gang man handler dér. Brug 5-10 minutter på at sammenligne priser fra forskellige sider hvor Propecia kan købes uden recept, og hvis du har fundet et par sider der har en pris der passer til dit budget, kan du så lave en søgning vedrørende anmeldelser. Det er altid bedst at læse anmeldelser fra personer der har købt fra sider du overvejer at købe på, da du derved hurtigt kan finde ud af om det er en side med et godt ry, mht. kundeservice, levering, indpakning osv.

Hvor kan man finde de laveste priser

Der er flere danske og europæiske online sider som sælger Propecia billigt uden recept. Du kan prøve at søge manuelt og gå ind på hver side og finde deres salgspris for det ønskede lægemiddel og så sammenligne med lignende sider. Der er også mulighed for at finde sider der sammenligner priser så du sparer lidt tid, men det kan jo også være at du finder sider der passer bedre til dig ved at lave en manuel sammenligning. Typisk er der penge at spare ved at købe større mængder, eller med abonnementer. F.eks. hos euroclinix, kan du vælge om du vil købe generisk eller brandnavnet og hvilken mængde du ønsker. Du har mulighed for at vælge 1 måned (28 tabletter), 2 måneder, 3 måneder eller 6 måneders forbrug hos dem.

Hvem bør ikke tage Finasteride

Som med alle lægemidler er der visse personer der skal være varsomme, hvis de har problemer med helbredet eller andet. Følgende personer bør ikke tage Finasteride eller i hvert fald snakke med sin læge omkring evt. behandling:

 • personer med selvmordstanker;
 • gravide;
 • personer med leverproblemer;
 • folk med slem prostata kræft;
 • mænd med brystkræft;
 • kvinder som producerer brystmælk eller ammende kvinder.

Hvis du har allergier, bør du også spørge din læge eller apoteker til råds, da lægemidlet kan indeholde inaktive ingredienser som kan forårsage en allergisk reaktion.

Propecia som kan købes billigt uden recept kan absorberes gennem huden. Hvis filmbelægningen på tabletten bliver brudt eller hvis den bliver knust. Hvis et foster identificeret som hankøn bliver udsat for Finasteride kan det resultere i abnormiteter i kønsorganerne.
Kvinder og børn bør ikke bruge dette lægemiddel. Finasteride er ikke godkendt til forebyggelse mod prostata kræft og det kan øge risikoen for at udvikle slem prostata kræft en smule.

Hvornår bør jeg se en læge

Hvis nogen får indtaget for meget Propecia og oplever seriøse symptomer som at besvime eller vejrtrækningsproblemer, bør der straks ringes 112.

Hvilke bivirkninger kan der være

Hos nogle mænd vil dette lægemiddel nedsætte mængden af sæd som bliver udløst under sex. Nedsat seksuel lyst eller formåen kan også opleves. Dette er harmløst, men er blevet fundet fortsat hos nogle mænd efter behandlingen er afsluttet.

Evt. bivirkninger kan være:

 • Udflåd fra brystvorten;
 • Brystforstørrelse;
 • Smerter;
 • Ømhed;
 • Klump i brystet;
 • Manglende evne til at urinere;
 • Kløen;
 • Vejrtrækningsproblemer;
 • Svimmelhed;

Hvis nogle af disse bivirkninger fortsætter eller bliver forværret bør du søge professionel hjælp.

Du er nødsaget til at fortsætte behandlingen mod hårtab for at vedligeholde din hårvækst. Når du stopper med at tage Propecia uden recept vil du generelt miste hårvækst du har opnået indenfor 12 måneder.

Opbevaring

Propecia bør opbevares ved stuetemperatur og holdes væk fra direkte lys og fugt. Må ikke opbevares på badeværelset, og skal holdes væk fra børn og kæledyr. Medicin som Finasteride må ikke skylles ud i vasken eller toilettet medmindre lægen eller apotekeren har sagt ok for det. Hvis lægemidlet er udløbet, bør det ikke indtages.