Køb Stromectol Generisk

Vi tilbyder lægemidler af virkelig høj kvalitet, som allerede har bevist deres effektivitet. Du behøver ikke at betale for meget for et stort mærke, hvis der er lægemidler med en lignende sammensætning og virkning. Hurtig levering, lave priser, alt efter dit valg – vi venter på dine ordrer.

Stromectol-tabletternes hovedopgave er at behandle parasitære infektioner forårsaget af ektoparasitter og parasitiske orme.

 1. Hovedformålet med lægemidlet er strongyloidiasis – en infektion fremkaldt af en tarmparasit af rundormearten, Strongyloides stercoralis. Det er virkelig meget nemt at blive smittet med en sådan infektion: for eksempel ved kontakt med forurenet jord – først kommer larve orme ind i blodbanen, derefter ind i lungerne og derefter gennem nasopharynx ind i tarmene. Larverne modnes i tarmene hos voksne og lægger derefter æg – og larverne fra den nye generation udskilles enten med afføring eller migrerer til forskellige dele af kroppen og geninficerer en person på denne måde. Sygdommens symptomatologi manifesteres normalt af et udslæt lokaliseret på de steder, hvor larverne kom ind i kroppen (som regel er det fødderne). Alvorlige gastrointestinale symptomer kan også observeres, såsom kvalme og opkastning, mavesmerter og diarré. Meget ofte klager patienter over lav kropstemperatur, åndenød og hoste – sidstnævnte symptomer vises som et resultat af migration af ormelarver gennem lungerne. Hvis sygdommen ikke bliver diagnosticeret og behandlet i tide, vil parasitterne spredes i hele kroppen, og så bliver infektionen mere alvorlig, symptomerne vil være mere udtalte, og behandlingen bliver sværere og længere.
 2. Foruden strongyloidiasis kan Stromectol-tabletter bruges til behandling af lymfatisk filariasis, som er en sygdom, der har fået det folkelige navn elefantiasis. Lymfatisk filariasis er forårsaget af Wuchereria bancrofti, dvs. trådlignende orme båret af myg: Infektionen kommer ind i kroppen gennem et myggestik – først kommer larverne ind i blodbanen, hvorefter de vandrer til lymfekarrene. I lymfen modnes larverne, straks parrer de sig, lægger æg, vokser og igen alle i en cirkel. Symptomer på lymfatisk filariasis viser sig ved obstruktion af lymfesystemet, lymfatisk ødem, der påvirker arme, ben eller kønsorganer. En sådan hævelse ødelægger udseendet af en person og kan være meget smertefuldt.
 3. En anden sygdom, der kan overvindes med Stromectol-tabletter, er fnat. Lægemidlet bruges, hvis den indledende behandling af fnat var ineffektiv. Fnat er en parasitisk infektion forårsaget af Sarcoptes scabiei miden. Det er meget let at blive smittet med fnat – det er nok at røre ved en smittet person eller en genstand, hvor denne mide er til stede. Fnatmide giver intens kløe, hvor de er placeret på huden – kløen bliver ofte værre om natten. Efter infektion kan flåten forårsage allergi inden for 2-6 uger: udslæt vises på patientens lemmer og krop i form af røde, små, meget kløende knopper. På infektionsstedet kan der findes linjer med huller – som regel er disse steder mellem fingrene, på håndleddene, albuerne, på kønsorganerne, balderne. Ignorer ikke behandlingen af fnat, fordi dette kan føre til sekundære komplikationer – cellulite (betændelse i de nederste hudceller), impetigo (betændelse i de øvre hudceller).

Indhold:

 1. Stromectol uden recept: virkningsprincippet for lægemidlet
 2. Stromectol bivirkninger og kontraindikationer
 3. Regler for brug af Stromectol lægemidlet uden recept

Stromectol uden recept: virkningsprincippet for lægemidlet

Sammensætningen af lægemidlet inkluderer ivermectin, et anthelmintikum fra avermectiner, der bruges til at behandle forskellige parasitære infektioner.

Ivermectin, et antihelmintisk middel, der påvirker nervesystemet hos parasitter, men som ikke har nogen effekt på pattedyr. Dette stof kan forårsage lammelse af parasitter og deres efterfølgende død, og denne metode stopper infektionen. Stromectol er karakteriseret ved høj effektivitet ved at afbryde infektionscyklussen, hvilket bidrager til et udtalt og hurtigt resultat ved at forhindre spredning af infektion.

Lægemidlet indeholder også mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumstearat, vandfri citronsyre, butyleret hydroxyanisol og gelatineret majsstivelse.

Stromectol bivirkninger og kontraindikationer

Listen over bivirkninger af lægemidlet er lille, og de fleste af bivirkningerne kan ikke alvorligt skade patientens helbred. Hvis du bemærker symptomer fra listen nedenfor, skal du øjeblikkeligt stoppe med at tage lægemidlet og konsultere en specialist for at justere behandlingsforløbet for at eliminere bivirkninger.

Tabletter kan undertiden provokere:

 • takykardi. Et accelereret hjerteslag;
 • kvalme og opkastning, mavesmerter;
 • hyperæmi;
 • hududslæt og kløe;
 • svimmelhed og rysten;
 • asteni og døsighed.

I nogle tilfælde er det kontraindiceret at tage Stromectol. Lægemidlet bør ikke tages hvis:

 • du har overfølsomhed over for enhver komponent, der indgår i tabletterne;
 • du er gravid eller du er en ammende mor;
 • du har astma;
 • du tager medicin, der interagerer med Stromectol. For eksempel bør Stromectol ikke tages i kombination med
 • diethylcarbamazincitrat (bruges til behandling af farfarin, mikrofilarielle infektioner).

Det skal også forstås, at tabletter ikke er grundlaget for behandling af parasitære infektioner. Så det er forbudt at bruge Stromectol til at behandle infektioner med mikrofilariale orme, som ikke er nævnt ovenfor, for eksempel loa loa, ellers kan der være risiko for bivirkninger.

Endnu et øjeblik! Stromectol bruges ikke som et profylaktisk middel til at forhindre infektion med trådorm. Stromectol som profylaktisk middel er fuldstændig ineffektivt – og med nul effektivitet vil risikoen for bivirkninger være stor og nytteløs.

Stromectol bør tages med forsigtighed i kombination med andre lægemidler, og først efter at lægen giver dig mulighed for at kombinere lægemidler. Selvbehandlingsforsøg i denne retning er fyldt med høje risici for bivirkninger. I kombination med Stromectol kan diethylcarbamazincitrat forårsage en alvorlig reaktion – blandt de mulige bivirkninger vil vi indikere systemiske, hud- og oftalmiske negative reaktioner af kroppen. Derudover kan Warfarin have en antikoagulerende effekt (ligesom ivermectin), og denne kombination kan føre til blødning.

Regler for brug af Stromectol lægemidlet uden recept

Tabletter tages på tom mave – enten to timer før et måltid eller to timer efter. Tabletter skal ikke tygges, de skal synkes og skylles ned med så meget vand som muligt.

Dosis og hyppighed af at tage lægemidlet bør bestemmes af lægen. I de fleste tilfælde beregnes dosis efter formlen: for hvert kilogram vægt – 200 mikrogram af det aktive stof, dog i nogle tilfælde justeres dosis afhængigt af infektionens sværhedsgrad, patientens tilstand, tilstedeværelse eller fravær af samtidige sygdomme, relative kontraindikationer.

Som regel er en enkelt dosis af lægemidlet tilstrækkelig til behandling af fnat og strongyloidiasis. Hvis en tablet ikke var nok i kampen mod fnat, kan en anden dosis ordineres efter to uger. Hvad angår behandlingen af lymfatisk filariasis, er det i dette tilfælde nødvendigt at tage en enkelt dosis af lægemidlet, som gentages hver sjette måned til et år.

Om fordelene ved generiske lægemidler. Hvor kan man købe Stromectol i Danmark

Stromectol er en generisk version af Ivermectin. Tilhører en gruppe lægemidler, der er blevet fremstillet på basis af avermectiner, insekticider, der bruges som lokkemad til insekter. Effektiv mod fnat, lus, hageorm og onchocerciasis.

På trods af al dets effektivitet er Ivermectin ikke et attraktivt lægemiddel for patienter. For det første er prisen for det høj, og for det andet er det et receptpligtigt lægemiddel, som du simpelthen ikke kan få uden lægens recept.

Vi vil gerne henlede din opmærksomhed på lægemidlet Stromectol, hvis du står over for behovet for at behandle en parasitisk infektion, som kræver et lægemiddel som Ivermectin, men af en eller anden grund – på grund af prisen eller behovet for at få en recept – lægemidlet er ikke egnet til dig. Du kan købe Stromectol uden recept lige nu på vores hjemmeside.

Stromectol uden recept på nettet på apotek i Danmark

Vi sælger lægemidler på de mest gunstige og behagelige betingelser for vores patienter:

 • du kan købe Stromectol online uden recept i Danmark. Hvis du i øjeblikket ikke har mulighed for at gå til en lægekonsultation for at få en recept på et lægemiddel, eller du ikke er klar til at bruge meget tid på at gå til lokale apoteker for at finde medicin, er det en god mulighed at bestille et lægemiddel online for dig;
 • vi tilbyder Stromectol til den laveste pris på markedet. I produktionen af et generisk lægemiddel til Ivermectin behøvede producenten ikke at bruge mange penge på at skabe en effektiv lægemiddelformel, på videnskabelig forskning, marketingkampagner – alt dette gør det muligt at holde priserne lave. Hvorfor ville du betale for meget for det originale lægemiddel, hvis du kan vælge et generisk lægemiddel – med samme sammensætning og samme effektivitetsniveau?
 • vi kan levere til enhver adresse du angiver. Vi leverer medicin i hele landet så hurtigt som muligt.